ONZE ESCAPE ROOM SPELLEN

Verschillende soorten escape room spellen

Mobiele escape room spellen maken en verhuren, dat is onze specialiteiten. Maar we kunnen nog veel meer voor je doen. Bij Helden Inc. zijn we namelijk specialist in gamification en storytelling. Anders gezegd: we weten hoe we een idee omzetten in een goed verhaal met wonderbaarlijke decors en professionele acteurs.

Een escape room bij jou op locatie laten komen. Altijd met acteur en techniek. 

Digitale Escape Game

Een digitale escape room spelen. Thuis op de bank of online met je collega’s

Gegamificeerd Event

Een onboarding, recruitment,50 jarig bestaan of ander event met een verhaal en game.

Custom Escape Room

Een digitale of mobiele escape room geheel op maat. 

Escape Room Op Locatie

corporate event

Helden Inc. is dé specialist in Mobiele Escape Rooms op locatie. Wat houd dat in? Dat betekent dat wij met een busje vol met supervette props naar elke locatie in de Benelux komen rijden om een escape room op te zetten. Vanuit verschillende thema’s zetten we dan een spel op dat jij met je collega’s, vrienden of familie kunt spelen.

Wij doen bij Helden Inc. nét dat beetje extra om je mobiele escape room een daverend succes te maken. 

Digitale Escape Room

Een andere optie is de digitale escape room. Het bijzondere aan deze game is de mogelijkheden die hij bied. Je kunt onze game rustig alleen spelen op de bank, maar ook samen met je gezin en zelfs met hele grote groepen. De digitale escape game  wordt gespeeld met een app op je mobiele telefoon. Met, videos, gesproken berichten, vragen en opdrachten wordt je een verhaal door geleid. Een erg leuk alternatief voor een Escape Room.

Escape Room Digitaal

Gegamificeerd Event

Escape Event

Wil je meer dan alleen een Mobiele Escape Room? Geen probleem, er is voor ieder wat wils. Voor de diehard aanpakker, of voor een evenement hebben we de escape events. Wat houd dat in? Een Escape Room on steroïds!! Bij Escape Events bedenken we een verhaallijn rondom je hele evenement. Of het nou de introductie is van een nieuwe auto, het 75 jaar bestaan van je bedrijf of een ‘my sweet 16’.

Custom Escape Room

Ben je nou echt gek op Escape Rooms, en wil je er een in je huis, in je onderneming of bij jou op kantoor? Dan hebben we ook nog de Escape Room op maat. Bij deze variant maken we voor jou ofwel een Mobiele Escape Room, of een AR Game volledig op maat. Dat betekent: Jouw designs, jouw logo’s, jouw eigen klanten en jouw ideeën door ons uitgewerkt. De Escape Room op Maat is een perfecte oplossing voor:

  • Een café-eigenaar die meer omzet wil draaien, maar geen vaste escape room wil hebben staan. De escape Room moet dus op en afbreekbaar zijn.
  • Een bedrijf dat medewerkers wil op een speelse en ludieke manier laten nadenken over bedrijfsvoering.
  • Een hotel dat een AR game op locatie wil aanbieden aan haar klanten om op een interactieve manier de natuurlijke omgeving te beleven.
  • Een escape room fanaat die van zelf Mobiele Escape Rooms wil exploiteren.
Custom escape room