CREATIEVE DIGITALE EN MOBIELE ESCAPE ROOM OP LOCATIE

Mobiele Escape Rooms

gemiddelde beoordeling

4.8/5

Heb je een mooie locatie met een speciale gelegenheid? Dan is een mobiele escape room een geweldige manier om een onvergetelijke indruk achter te laten bij je bezoekers of medewerkers. Laat ons je adviseren over een passend thema. 

Digitale Escape Rooms

gemiddelde beoordeling

4.8/5
Escape Room online

Heb je een digitaal evenement of bedrijfsuitje. Dan zijn digitale escape rooms een geweldige oplossing. Makkelijk in te zetten tijdens corona. En zonder veel moeite kunnen we thema’s aanpassen naar jouw wensen. 

Escape Room op maat

gemiddelde beoordeling

4.8/5

Ben je HR medewerker, trainer, organiseer je evenementen of komt er een speciale gelegenheid aan? Dan kunnen we samen met jouw een escape room op maat maken. In twee weken maken we iets dat perfect past. 

De #1 mobiele escape room op locatie

Of je nou een bedrijfsuitje, een training, een recruitment event, onboarding, een bruiloft of een vrijgezellenfeest organiseert, wij ondersteunen je met wat we het allerbest doen, mobiele escape rooms maken. Je kunt zelf kiezen welke van onze thema’s je aanspreken, zit er niks bij? Dan maken we er een op maat!

Wat je ook kiest, een ding is zeker. Met bloed zweet en tranen doen wij er alles aan om jouw evenement geweldig te maken. Want wij hebben een heel belangrijk doel voor jouw evenement! De bezoeker moet het over 10 jaar nog steeds hebben over die geweldige dag. 

Wij kozen voor Helden Inc

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een mobiele escape room bestelt bouwen wij bij jou op locatie een escape room op. Twee technici komen met een busje vol met vette props, professionele lichtinstallaties, boxen en eventueel rook en andere special effects naar je locatie. Vervolgens bouwen ze in twee uur de escape room op. 

De spelers kunnen vervolgens onder begeleiding van een professionele acteur de escape room in. Na elke ronde wordt de escape room gereset door onze crew kan al snel de volgende ronde plaatsvinden. Aan het einde van de dag of dagen ruimen we alles weer netjes op. 

 

Meer weten?

Neem eens contact op met Gino. Hij is een van onze gamedesigners en kan meer vertellen over een dagje mobiel escapen. 

 

Particulieren

Bedrijven

Jongeren