Wat anderen zeggen

Op onze vitaliteitsdag heeft Helden Inc. een uitdagende escaperoom verzorgd op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deelnemers werden geconfronteerd met uitdagende puzzels waarbij aandacht werd besteed aan verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid, zoals 21st century skills, jobcrafting, talenten etc. Naast het spelelement gaven deelnemers aan dat het ze aan heeft gezet om na te denken over hun eigen inzetbaarheid. Een geweldig leuke en uitdagende manier om mensen te activeren op dit onderwerp.
Jeroen Kluytman
Manager Employability - DSM
Wij waren een van de eerste die werden meegenomen als team in de vernieuwde manier van samenwerken. Het heeft onze groep hechter gemaakt. We hebben veel van elkaar geleerd en zijn nieuwe dingen te weten gekomen over elkaar. Het geeft je als individu en als team meer inzicht, hiernaast ga je met een positief gevoel naar huis.
Eva kleine
Eva Kleine
Bedrijfsarts ArboNed
Op de strategiedag georganiseerd door Exp Inc. werden we met ons team bij binnenkomst meteen meegezogen in de duistere sfeer van een escaperoom op ons eigen kantoor. Door middel van technische hoogstandjes, acteurs, gave gadgets, puzzels en hints moesten we erachter zien te komen wie onze CEO had ontvoerd. De escape room werd afgewisseld met verdiepende strategiesessies, waardoor een goede balans tussen verdieping en spanning ontstond. Door deze afwisseling groeiden we gedurende de middag als groep en zijn we tot interessante inzichten en ideeën gekomen voor onze organisatie.
Yanieke Slump
Associate Project Finance - Solarfields
Samen met Exp Inc en Do Inc hebben we een fantastische game ontwikkeld als onderdeel van het Onboarding programma voor nieuwe leidinggevende. Een uitdagende en leuke manier van kennismaken met als directe opbrengst leuke wetenswaardigheden over kunst in het UMC Utrecht.
Nicole Blom
Adviseur Leiderschap - UMC Utrecht
Voor de wat zwaardere functies komen we ook met een 100% Jumbo Assessment, gebaseerd op competenties die voor ons van belang zijn. En voor onze managementtrainees maken we het helemaal leuk en organiseren we een assessment center in de vorm van een escape game, een escape room, helemaal in Jumbo-sfeer. Want net afgestudeerden zitten niet te wachten op een traditioneel assessment met vragenlijstjes invullen
Alrik Boonstra
Executive Director Human Resources - JUMBO
Dankzij jullie creatieve inzet hebben we onze verkopers tot andere inzichten kunnen brengen. Van een negatieve mindset naar een positieve. Door spelenderwijze iets aan te brengen, staan mensen veel meer open voor verandering.
Ken Wright
Product Manager

Neem contact met ons op

Wil jij een escape room geheel op maat maken? Daarvoor bieden we ook custom mobiele escape rooms op locatie aan. Wij bouwen in samenwerking met jou een onvergetelijke ervaring. En heb je een lastig thema? geen probleem, wij weten hoe we dat kunnen communiceren met een game. Perfect voor het informeren, mobiliseren en transformeren van een team.

We zorgen ervoor dat de mobiele escape room op locatie altijd begeleid wordt door een ervaren trainingsacteur. Een perfecte tool om millennials te bereiken.

Shopping Cart